Arrangementer

Her kan du læse mere om arrangementer, som er relevante for alle, som er interesserede i NorDigHealth.

NorDigHealth kommer til Lübeck den 28. september

Her præsenterer vi vores forskning for borgerne i Lübeck. Det sker ved en stand til messen ”Lübecker Gesundheitstag”, som holdes hvert andet år i den nordtyske havneby. Messen er arrangeret af foreningen af private læger i Lübeck, Lübecker Ärztenetz, og tiltrak i 2017 omkring 4.000 besøgende. Alle borgere med interesse for sundhed, ernæring, helbred, medicin- og pharmaindustrien og alternativ behandling er velkomne til at komme forbi Musik- und Kongresshalle i Lübeck, som lægger lokaler til.

Gratis entré.

Læs mere om Lübecker Gesundheitstag her

 

Foto: Copyright: Olaf Malzahn

Den 28. juni 2019 holder NorDigHealth kick off i forbindelse med Næstved Citynat
Copyright: Olaf Malzahn

NorDigHealth deltager på Næstved Citynat den 28. juni

Vi håber at se mange Næstved-borgere på NorDigHealths stand den 28. juni til Næstved Citynat fra klokken 16 til 22 på Hjultorv. Her holder hjerneforsker Troels Kjær to oplæg og undersøger blandt andet Næstveds borgmester Carsten Rasmussens og regionsrådsmedlem Freddy Blaks helbred nærmere - kom og hør, hvad det går ud på!

På standen kan man også møde andre forskere, som deltager i projektet, og der vil også være medarbejdere fra Næstved Sundhedscenter og Roskilde Universitet. Få også en snak med Garmin, som kommer og viser det aktivitetsur frem, som blandt andet bruges i projektet.

Programmet:

16.00-20.00 Mød øjenlæge og forsker Anders Jürs til en snak om øjensygdommen AMD og afprøv en synsapp. Du har også mulighed for at møde forsker Lisbeth Højkjær, som tester dit kondital og måler din kropssammensætning.

17.00 Foredrag: Hjerneforsker Troels Kjær fortæller om hjernen.

19.00 Foredrag: NorDigHealth tager pulsen på Næstveds politikere. Se hvordan Næstveds borgmester Carsten Rasmussen har det, når professor og overlæge Troels Kjær ser på hans søvn-, motion og stressniveau.

Vi glæder os til at fortælle, hvordan Næstveds borgere kan hjælpe forskerne med at gøre Næstved til en sundere by.

Se hele programmet for Næstved Citynat og læs omtalen i Næstved Ugeavis fra den 25. juni 2019.

Den 28. juni 2019 holder NorDigHealth kick off i forbindelse med Næstved Citynat