Impressum

Oplysninger i henhold til § 5 i den tyske Telemediengesetz (TMG)

Søren Tvilsted
Lykkebækvej 1
4600 Køge

Kontakt

Telefon: +45 21 51 90 69
E-Mail: sotv@regionsjaelland.dk

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 afs. 1 af TMG for eget indhold på disse sider i henhold til de generelle love. I henhold til §§ 8 til 10 af TMG er vi imidlertid ikke forpligtet til at overvåge overført eller lagret ekstern information eller for at undersøge forhold, der angiver ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger under generel ret forbliver upåvirket. Ansvar i denne henseende er dog kun mulig fra det øjeblik, hvor der er kendskab til en bestemt overtrædelse. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks dette indhold.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider for tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Det er altid den respektive udbyder eller operatør af siderne, som er ansvarlig for indholdet. De linkede sider bliv kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser, da linkene blev oprettet. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på dette tidspunkt.

En permanent kontrol af indholdet på de linkede sider er dog ikke rimelig uden tegn på konkrete lovbrud. Ved meddelelse om lovovertrædelser fjerner vi omgående de pågældende links.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatør, er underlagt tysk ophavsret. Kopiering, bearbejdelse, distribution og enhver form for finansiel udnyttelse uden for ophavsrettens grænser kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug.

Såfremt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, skal der tages hensyn til tredjeparts ophavsret. Særligt identificeres tredjepartsindhold som sådan. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om, at du henvender dig til os. Ved meddelelse om overtrædelser fjerner vi omgående det pågældende indhold.

Bevis for ikoner og billeder

Heart rate free icon (Startseite): Icon made by eucalyp from www.flaticon.com
Cloud computing free icon (Startseite): Icon made by eucalyp from www.flaticon.com
Lighthouse free icon (Startseite): Icon made by eucalyp from www.flaticon.com

Websites udvikling

Made with ❤ by NEXTLABEL OHG